Az ősz az idő, amikor pajtim a nyári botlás. Nyáron, az egészségre nem hiszem, hogy azt gondoljuk, egy Nagy Nyaralás, Üdülés, tenger…

Sántít, prigorela a nap, hajhullás, bőrelváltozások, szabálytalan felhalmozódott melanin pigment, precancers, bőrrák, visszér, visszér fekély – a káros UV sugarak agresszív károsodás a sejtek, szövetek. Ahol nincs betegség, csak súlyosbítja, hogy hol van hajlam a betegség megjelenik.

Hogy hol van hajlam a betegség megjelenik

foto9A legnagyobb adót a nyári nap lehet által fizetett azok, akiknek problémái vannak a hajó, különösen az erek. Minden negyedik a világon, egyharmada pedig a Bolgárok szenvednek a visszér. A nők szenvednek 3-szor gyakrabban, mint a férfiak.

A betegség gyakran alábecsülik – 3/4 a betegek nem kezelt vagy kezelés megkezdése késő. Szóval, ha súlyos következményekkel, de kialakulhat más velejáró, a végső szakaszban vezethet a fogyatékosság.

A vénás fal egyre több telített, mint a vér az ereimben a vér mozog a perifériáról a szív, a gravitáció ellen. Amikor a környező izmok vágott, vért pumpál/izom szivattyú/ perifériás szövetek, szervek, venoznae szelep megakadályozza ellentétes a mozgás.

A tartós, rugalmas elég a vénás falon, majd a szelep nyitott vagy csak hiányzik a vér a szív felé pedig teljesen megáll a vissza a végtagok. De a 45 év elteltével. korban gyakrabban a nők hormonális változások miatt társul, a terhesség, a ciklus, valamint a fogamzásgátló tabletták/, tömörítése erek /terhesség, szoros, kényelmetlen ruhát / kínos cipő, mozgásszegény életmód, nehézkes szakma / fogorvos, tanár, eladó, fodrász, stb./, túlsúlyos, örökletes obremenjenost, felmelegedés, stb., a vénás falat, hogy hagyják el a vér jön vissza, marad a hajók, hogy túlzott terhet az erek falát több /teremt több ellenállás a börtönben, ők biztosítják az állandó, illetve bővült. A legtöbb radali az idősebb nők 45 év, ha figyelembe vesszük, gondosan a belső oldalán podberezye, comb, látni fogja, legalább egy vékony, kék mejica kitágult felületes vénás sydicate, hogy ez az első szakaszban a betegség visszerek.

Egy későbbi szakaszban vannak kiemelve egyértelműen kiálló felett a bőrt, az erek, gyakran hullámos visszeres csomók, később pedig a kék-lila, egy módosított bőr – sötét kataniceva, vékony, nagyon száraz. A boka körül az ödéma. Néha a bőr rasarnava formában egy nagyon nehéz, lassú, gyógyító sebek. fekély. Egyéb komplikációk trombózis — elzáródás, az erek, thrombophlebitis — gyulladás a véna fal körül a vérrög, vérzik a visszértágulat csomópontok. Amikor bőrpír, fájdalom, a véna, győződjön meg róla, hogy kérjen orvosi segítséget.

foto10

Leírja a nemzetközi besorolás, amely szerint a betegség 6 szakaszból áll. Az alsó végtagok, amely befolyásolja a leggyakrabban: nulla nincsenek látható jelei a betegség, de csak a panaszok Általános jellegű – a gravitáció, feszültség, fájdalom a lábakban, bizsergés, meg a többi. Az első szakaszában látható finom hajszálerek, változások a felszínen a bőr kialakulását kis Mioveni vagy a seprűvénák. A második szakaszban, amellett, hogy a szubjektív panaszok, ott látható visszerek. Duzzanat a láb jelenik meg a harmadik fokozat. Negyedik, ötödik, hatodik szakaszában, súlyos formája a krónikus vénás betegség, különböző súlyosságú változások a bőr, podarilo, aktív vagy zerostyle visszeres vénás fekélyek.

Súlyos szövődmények, valamint a tüdőembólia, ami, ha nem vezethet végzetes, így számos krónikus tüdő problémák.

Megelőzés

A korai szakaszában a betegség, még mindig lehetősége van arra, hogy megvédje magát a súlyos szövődmények, anélkül, hogy a műtéti beavatkozás. De ha a sok próbálkozás nem vezet a kívánt eredményt, szükség van viszont, hogy orvosi segítséget gyógyszeres terápia. Az utolsó szakaszában a műtét.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.